wonen

Een wereldkaart voor op de muur?

wereldkaart op muur muursticker krijt

Voor de reizigers is een wereldkaart op de muur ideaal. Hierop kun je mooi bijhouden welke landen je al eens geweest bent en welke je nog wilt bezoeken. Ook voor kinderen is zo’n wereldkaart ideaal om te leren welke landen waar liggen. Er zijn ook mooie wereldkaarten voor kinderen.

Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden om de wereldkaart op je muur te krijgen. Van muurstickers tot behang en zelfs wereldkaarten van kurk. Alles is mogelijk. Zelf vind ik de wereldkaart muurstickers het mooiste. Je kan zelf de kleur, het formaat en sfeer van de wereldkaart kiezen.

muursticker-wereldkaart op muur wand

Levensgrote wereldkaart op je muur?

Als je een mooie en levensgrote wereldkaart op de muur wilt dan is deze wereld muursticker van MuurstickerStunter een aanrader. Je kan deze tot zelfs twee meter breed in eigen kleur laten maken. Wil je hem in het goud, zilver wit of krijtsticker? Alles is mogelijk hier.

Werelkdaart kurk muur wand decoratie

Wereldkaart van kurk

Ook zijn wereldkaarten van kurk erg leuk om bij te houden welke landen je al eens bezocht. De structuur van kurk staat trouwens erg leuk op de muur. Het bruin geeft een rustgevend en toch ook luxe effect. Deze wereldkaart van kurk kun je hier bestellen

4 september 2016