Muurdecoratie

Mooie behang prints van o.a. Eijffinger

De tijden van saaie muren is geweest en de opmars van uitdagende en eyecatchende muren is volop in gang! Mensen zijn steeds meer op de hoogte van de nieuwste trends. Strakke witte muren worden afgewisseld met super toffe prints op behang.

Al sinds de middeleeuwen decoreren mensen hun muren met verschillende prints door middel van tapijten, zo is behang ontstaan. Door de jaren heen is behang er flink op vooruit gegaan en is de populariteit gestegen. De meest verrassende en uitdagende prints worden op behang geproduceerd tot een waar meesterwerk. Zelfs de échte meesterwerken worden op behang gezet, bijvoorbeeld door Eijffinger met de collectie Masterpiece, die je al meerdere malen op tv bij VTwonen hebt kunnen bewonderen.

kleurrijk behang bloemen bloemetjes pioenroos gloriosa tekening

Prachtige schilderwerken van de grootste meesters in de kunst en gewoon beschikbaar voor bij in jouw het interieur! Verder heb je natuurlijk nog gigantisch veel andere soorten en kleuren aan prints. Je kan het zo gek niet bedenken of het is op behang verkrijgbaar. Natuurlijk is het niet aan te raden om de hele kamer met een uitdagende print te behangen, dat zou veel te druk zijn. Gelukkig zijn er naast deze toffe prints ook gewoon effen behangetjes te krijgen die aansluiten bij de prints om een geheel in je interieur te vormen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor fotobehang, bijvoorbeeld met het uitzicht over New York, aan jouw de keuze!

mooi kleurrijk behang roze tinten

Ben je nou niet zo’n fan van behang en heb je liever strakke muren in het wit of met een lekker kleurtje? Dan kun je natuurlijk ook nog altijd muurverf kopen. Muurverf is ook in alle kleuren verkrijgbaar en makkelijk aan te brengen op je muur. Zo kun je snel en makkelijk je huis een kleurtje geven, waardoor je zelf kunt kiezen welk sfeertje je wilt neerzetten.

Tegenwoordig is het de trend om behang en muurverf te combineren. Kies 1 muur uit waar je een echte eyecatcher van wilt maken en behang deze met een uitdagende en opvallende print. Kies voor de andere muren een kleur dat het behang complementeert.

Tip: Kies eerst het behang en dan de verf. Het is makkelijker een verf op kleur te maken, dan een behang te vinden dat bij de kleur van de verf past.

5 september 2016