lampen

Hanglamp trends, industriele & fabrieks hanglampen

fabrieks hanglamp industrieel retrolamp vintage look sfeer oude lamp

Mooie fabrieks hanglampen

Tegenwoordig zijn de fabrieks hanglampen weer helemaal in de mode. Zelf heb ik in mijn woonkamer deze mooie fabrieks hanglamp van Vecchio. Deze hanglamp is gewoon nieuw maar is niet van een oude lamp te onderscheiden. De structuur en de vorm van deze lamp zijn erg mooi en hebben die oude fabrieks look. Met deze retrolamp geef je je interieur een vintage sfeer. Vaak worden deze lampen boven de eettafel gehangen wat een erg mooi effect geeft met een diameter van 35 centimeter.

De prijs van deze lamp valt ook nog erg mee. Voor een echte oude industriële lamp betaal al snel honderden euro’s. Voor deze Veccio Hanglamp betaal je slechts 70,-

Meer fabrieks hanglampen vind je hier

industriele-hanglamp-fabriekslamp-retrolamp-vintagelamp

Moderenere hanglampen met retro look

Ook zijn er steeds meer moderene versies van de oude fabrieks lampen. De oude vorm maar dan met een strakke lak of een andere mooie structuur erin. Ook deze lamp is erg leuk, deze heeft een iet wat moderene uitstraling en is wat lichter van kleur, de kleur is taupe. Deze Hanglamp van eglo somerton heeft een doorsnee van maar liefst 47 centimeter.

Meer lampen van eglo somerton. Er zijn wel duizenden mooie hanglampen. Voor meer hanglampen inspiratie kun je hier verder rondkijken.

31 augustus 2016