wonen

Kleuren trends op gebied van verf

Wat zijn de kleuren trends op gebied van verf

Kleuren worden zowel voor binnen- als buitenproducten samengesteld in verschillende thema’s die passen bij de tijd van nu. Wat opvalt is dat tegenwoordig de wat minder harde kleuren erg in trek zijn. In de afbeelding kun je een aantal zeer populaire kleuren vinden. Zoals te zien is zijn de kleuren wat minder hard. Hiermee creëer je een rustige en fijne sfeer in een kamer. Doordat de kleuren wat minder hard zijn komt de muur niet op je af en heb je toch een vrolijke kleur in je woonkamer of slaapkamer.

kleuren trends op gebied van verf

Rustgevende kleurenpaletten die passen bij je interieur

Sigma is een van de meest bekende verf merken. De Sigma kleurentrends geven je woning zowel aan binnen- als buitenzijde een grote mate van rust en comfort. Lichte en meer donkere tinten worden op bijzondere wijze met elkaar gemengd wat leidt tot verrassende resultaten. Sigma zou Sigma niet zijn als de kleurenpaletten van de nieuwste trends niet aan de hoogste kwaliteitseisen zouden voldoen.

De trend van 2016-2017 heeft wel iets weg van de bekende Bohemian style, met hier en daar wat dromerige tinten die worden afgewisseld met sterk expressieve kleuren. Het resultaat van een dag hard werken is een kamer of andere ruimte die eruit ziet als op een plaatje.

Lange en duurzame kleurvastheid

Sigma geeft je als gebruiker van de kwaliteitsverven de garantie dat je jaren aan een plezier hebt van de geschilderde oppervlaktes. Producten als onder andere Sigmapearl Clean Matt hebben daarnaast een aantal voordelen ten opzichte van andere verfproducten. Het mooie van deze verf is dat je de oppervlaktes kunt reinigen met een zachte doek en water. Ook vlekken als ketchup, wijn en zelfs koffie zijn gewoon weer te verwijderen van de muur.

Een tijdje geleden heb ik mijn muren geverfd met Sigma verf. Dit is mij erg goed bevallen. Ik heb via Schildersbenodigdheden lavantil mijn verf besteld en werd goed geholpen via de telefoon. Er werd duidelijk uitgelegd hoeveel verf ik nodig had en wat voor kwasten het beste is om te gebruiken. Erg goede service hier.

22 augustus 2016