lampen

Mooie staande vintage vloerlampen voor in de woonkamer

chester vloer lamp la chaise longue cinema bioscoop lamp koper kleur

Eglo Chester staande vintage vloerlamp

Vintage vloerlampen zijn tegenwoordig weer helemaal in de mode. Ik heb deze mooie vloerlamp van Eglo Chester. Deze lamp geeft mijn woonkamer een rustige en luxe sfeer en dat voor minder dan 70 euro. Deze lamp is er trouwens ook in een wat kleinere variant voor op tafel.

Het bedrijf Eglo welke deze mooie vloerlampen maken is vroeger als een klein familie bedrijfje in Tirol begonnen. Uiteindelijke zijn ze uitgegroeid tot een internationaal bedrijf omdat ze sfeervolle en betaalbare lampen maken.

la chaise longue cinema vloerlamp staande bioscoop lamp mooi

La chaise longue cinema vintage vloerlamp

Deze staande vloerlamp van La Chaise is iets groter maar geeft wel hetzelfde rustige en luxe effect in de woonkamer. Ik vind deze vloerlamp iets mooier dan de bovenstaande maar daar betaal je dan ook voor, deze vloerlamp kost 249,95.

De kap van deze staande vloerlamp is ook wat groter en heeft een mooie structuur erin zoals in de afbeelding te zien is. Voor de echte liefhebber van een cinema vloerlamp is deze lamp erg mooi. Veel bioscopen hebben soort gelijke lampen staan wat een prettige sfeer geeft. Bekijk hier alle vloerlampen van La Chaise.

eglo upstreet vloerlamp vintage bioscoop hoge lamp sta lamp

Eglo Upstreet vloerlamp in vintage style

Ook deze Eglo Upstreet lamp is van Eglo een iet wat andere style maar ook erg leuk. Deze sta lampen zijn ook vintage maar hebben een iets modernere sfeer dan de bovenstaande lampen.

Vloerlampen staan erg mooi in de hoek van een kamer. Het leuke van deze lampen is dat je de kap alle kanten kunt opdraaien. Je kan er voor kiezen om hem naar een muur te richten en deze een mooie oranje gloed te geven. Of je richt hem de kamer in wat ook een mooi effect geeft.

21 augustus 2016