Muurdecoratie

De mooiste letterborden

letterbord quote I need less sleep said no-one ever natuurlijk decoratief

Inspiratie: Retro letterborden

In 2017 waren het de ligtboxen, velen van jullie zullen deze wellicht nog wel altijd hebben. Het leuke aan deze lightboxen was dat je er telkens een nieuwe quote op kon plaatsen. Wel deze quote-trend zetten we verder, maar wel net dat tikkeltje anders.
2018 is het jaar van de revival van de letterborden. Ken je ze nog? De oudere letterborden die je vaak terug zag bij kleine winkeltjes of bij je kapper. Zo’n zwart bord wat je witte letters op kan vastklikken. Wel, het letterbord is helemaal van weggeweest en hangt nu niet meer enkel in frituren en dokterspraktijken maar ook bij jou thuis!
Het leuke aan deze letterborden is dat je nog veel meer tekst kwijt kan dan op een lightbox.
Letterborden vind je terug in verschillende soorten en maten. Van klein tot groot, van zwart tot wit en met hout of van plastiek. Voor ieder wat wils. Het leuke van een letterbord is dat je steeds een andere quote kunt schrijven. Het kost even tijd en vraagt geduld, maar dan heb je echt iets om blij van te worden.

letterbord quote gele achtergrond woning inspiratie natuurlijk decoratief

Welke quotes gebruiken?

Allereerste stap: een letterbord kopen. Nadat je deze hebt aangeschaft, komt de grote vraag: welke quote zet je erop? Daar zit je dan met je felbegeerde letterbord in handen… maar nog zonder pakkende quote. Want ja een velletje witte letters en een zwart bord zijn van zichzelf niet direct inspirerend
Gelukkig kan je op Pinterest veel voorbeelden terugvinden als je de juiste zoekwoorden gebruikt. Of maak je gebruik van Instagram.
Zoek even op hashtags als #letterboard, #letterboardquotes of #letterboardlove en je bent wel even zoet.

3 maart 2018