wonen

Met een gietvloer creëer je een moderne en luxe sfeer.

Met een gietvloer creëer je een moderne en luxe sfeer. Daarnaast is het aanleggen van een gegoten vloer steeds betaalbaarder geworden. Dit komt omdat steeds meer mensen hier interesse in hebben. Het mooie van gietvloeren is dat je ze in iedere gewenste stijl kunt laten maken zoals strak, landelijk en warme sferen.

gietvloer strak landelijk modern

Een gietvloer duurzaam

Voor het aanbrengen van een gietvloer zijn voornamelijk natuurlijke materialen nodig. Vraag hier ook naar bij je gietvloer specialist. Het meest duurzaam is echter dat de vloeren erg lang meegaan. Tot wel tien keer zo lang als houten vloeren bijvoorbeeld. Daardoor hoeft er ook minder vaak een nieuwe vloer geplaatst worden en dat zorgt ervoor dat een gegoten vloer erg duurzaam is. Ook het schoonmaken kan duurzaam genoemd worden. Hiervoor zijn namelijk geen chemische schoonmaakmiddelen nodig. Alleen water en een dweil is voldoende om de vloer schoon te houden.

Bijkomende voordelen van gietvloeren

De langere levensduur en het feit dat de vloeren eenvoudig schoon te maken zijn, zijn echter niet de enige voordelen. Doordat de vloeren weinig vuil vasthouden, zijn ze ook een stuk hygiënischer. Een gietvloer bevat dus geen naden en randen en daarom is het ook een uitstekende ondergrond voor een sanitaire ruimte zoals een badkamer of een toilet bijvoorbeeld.

Een specialist op het gebied van goedkope gietvloer

Via de link in dit artikel vind je eenvoudig een specialist die je kan helpen aan een goedkope gietvloer. Ondanks dat de prijzen van deze vloeren een stuk lager zijn dan je gewend bent van gegoten vloeren, betekent dat niet dat de kwaliteit een stuk lager is. Je geniet van dezelfde voordelen die we hierboven genoemd hebben en de vloer kan helemaal voor jou op maat gemaakt worden.

22 februari 2019