wonen

Planten in alle soorten en maten

Er zijn allerlei soorten planten, mooie kamerplanten, kantoorplanten, kunstplanten, grote en kleine planten. Voor het creëren van de juiste sfeer in je kamer heb je de keus uit; vetplanten, bloeiende planten, cactussen, orchideeën, hangplanten en zelfs mediterrane planten.

Je kunt wel zeggen dat je ‘door de bomen het bos niet meer ziet’, want er zijn tegenwoordig zoveel planten dat je bijna niet meer weet welke jij in huis wilt halen of cadeau wilt geven. Geef je een bos bloemen cadeau of kom je aan met een mooie sinaasappelboom in pot?

Allerlei mooie soort planten voor binnenshuis

Via VT Wonen kun je alle soorten planten online bestellen. Van mooie kamerplanten, verticale tuinen tot kokedama’s(hangende tuinen).

plant in glazen pot kopen goedkoopolijf boom in pot woonkamer buiten terras goedkoop kopen onlinemonstera plant kopen online goedkoop

 

kentia palm plant palmboom kamerplant plant voor in de kamer goedkoop

Planten als sfeervol cadeau geven

Je hebt een verjaardag of er is iemand geslaagd en het makkelijkste cadeau om te geven zijn dan bloemen. Iedereen wordt er vrolijk van het fleurt de ruimte op. Met planten creeer je een rustige maar ook luxe sfeer. Aan planten heb je ook langer iets, ze zullen jouw cadeau zich dus langer herinneren. Je hoeft natuurlijk niet de grootste planten met de grootste pot te kopen, maar er zijn ook leuke kleinere plantjes. Denk hierbij aan orchideeën, cactussen en bloeiende kamerplanten.

De leukste planten online kopen

Tegenwoordig koop je bijna alles online, ook je bloemen en planten voor in huis en voor in de tuin. Vaak is het aanbod online groter dan in de winkel. En in deze tijd willen we van alles heel veel, dus ook veel keuze in bloemen en planten.

Bij Fleurdirect.nl hebben ze een ruim aanbod aan planten en niet zomaar planten, planten van een goede kwaliteit en ze blijven ook nog erg lang mooi. Heb je niet van die groene vingers en wil je niet druk zijn met de verzorging van planten, dan bieden zij ook nog een ruim aanbod aan kunstplanten aan. Het is zeker de moeite waard om hier even te kijken. Tegenwoordig heb je ook hele mooie verticale tuinen voor aan de muur.

1 maart 2017