Overig

Decoratief aan de slag met tafelzeil

Natuurlijk decoratief is een webwinkel voor allerlei decoratieve woonaccessoires. Een nieuwe interieurtrend is om “buiten naar binnen te halen”. Deze online interieurwinkel speelt dan ook handig hierop in met haar assortiment als een houten plateau of olijfhouten schaaltjes in de vorm van een hart. Ook wordt je via hun blog geïnspireerd tot het bereiken van eenzelfde artikelen. Je kunt namelijk een tutorial volgen in het drogen van dadeltakken. Deze takken hang je vervolgens ergens in de woonkamer op of leg je neer.

Heb je eenmaal de smaak te pakken en wil je verder gaan met het decoreren van jouw interieur? Dan kun je eens kijken naar tafelzeil met een leuk printje erop. Het in huis brengen van de natuur heeft de focus. Stevige artikelen als hout zijn weer helemaal terug van weggeweest. Denk daarom eens aan zeil met een steigerhout print erop. Dit soort zeil is er in veel variaties. Je kunt ‘m aanschaffen met een white wash of het typische bruin/beige. Maar je hoeft het zeil niet op de tafel te leggen. Je kunt het ook gebruiken om kasten te decoreren. Wil je helemaal all the way gaan? Gebruik dan verschillende stukjes zeil.

 

mooie moderne woonlook met tafelzeil natuurlijk decoratief

Ga op ontdekkingstocht door de zolder

Neem daarom eens een kijkje op de zolder en ga op zoek naar meubels die je al een tijdje niet meer gebruikt. Ben je erop uitgekeken? Dan kun je het nu weer helemaal hip maken. Het maakt niet uit of het mislukt. Wellicht is het een idee om te starten met een kastje dat ooit houtkleurig was. Neem vooral ook eens een kijkje op de vele knutselblogs die artikels hebben gewijd aan werken met tafelzeil. Je kunt er namelijk ontzettend veel richtingen mee op. Het zeil hoeft namelijk niet altijd op een tafel te liggen. Je kunt jouw keuken er ook mee opvrolijken. Of, je kunt er een tasje mee maken.

18 april 2016