muurteksten

Leuke muurdecoratie, Je eigen muurtekst maken met muurstickers

Ben je opzoek naar iets leuks voor op de muur maar weet je nog niet precies wat? Dan is het leuk om eens naar muurteksten te kijken. Met muurteksten kun je je slaapkamer of woonkamer een leuke sfeervolle toevoeging geven. Via de website van Muurstickerstunter.nl heb ik mijn eigen muurtekst gemaakt.

eigen muurtekst maken leuke tekst voor op de muur ik ga slapen ik ben moe sluit mijn beide oogjes toe heere houdt ook deze nacht over mij getrouw de wacht

Je eigen muurtekst geheel naar jouw wens

Ik heb mijn eigen muurtekst gemaakt. Via de website kun je je eigen formaat, kleur en lettertype kiezen. Zo kun je dus je eigen unieke muurtekst maken die nergens anders op de wereld aan de muur hangt.

Ik heb voor de kamer van mijn dochtertje een muurtekst gemaakt. De muursticker bevat de tekst “Ik ga slapen ik ben moe, Sluit mijn beide oogjes toe, Heere houdt ook deze nacht, Over mij getrouw de wacht”. Het staat erg mooi op de muur en is ook nog eens geheel uniek. Mijn dochtertje is ook erg blij met haar nieuwe muur.

Aanbrengen ging makkelijker dan ik dacht

Het aanbrengen van mijn muurtekst ging makkelijker dan ik gedacht had. Ik dacht dat het een redelijk moeilijk klusje zou zijn maar dit viel reuze mee. De muurtekst is gemaakt van hoogwaardig & stevig vinyl waardoor het aanbrengen op de muur erg makkelijk is. Je plakt het transfer papier over de muurtekst heen en kunt het direct op de muur aanbrengen. Nog even een paar keer goed aandrukken en de muurtekst zit prachtig mooi op de muur.

Goede service & kwaliteit, als je ook een eigen muurtekst maken wil kan ik je Muurstickerstunter.nl aanraden. Ook heb ik deze leuke Woezel & Pip muursticker erbij gedaan.

12 december 2015