wonen

De Karat kasten zodat jouw woning opgeruimd is

We kennen allemaal het probleem van teveel spullen. Je hebt vaak niet genoeg kasten om alle spullen op te bergen en een mooi opgeruimd huis te realiseren. Daar heeft Karat kasten meerdere mooie kasten voor ontworpen. De kasten zijn voornamelijk gericht op het optimale opbergcomfort van alle spullen in een woning. Er zijn kasten voor meerdere ruimtes en bestemmingen: televisiemeubels, dressoirs, vitrinekasten en bergkasten. In alle gevallen kun je zelf de afmetingen bepalen zodat het meubel perfect in jouw interieur past. Daarnaast worden de kasten natuurlijk in verschillende kleuren ontworpen maar de focus ligt op hoogglans wit.

karat-kasten

Een combinatie van verschillende Karat meubels

Als je gek bent op de stijl van Karat kasten dan zal je al snel meer willen dan één mooie kast. Daar heeft Karat rekening mee gehouden, alle meubels zijn goed met elkaar te combineren. Door de strakke uitstraling van alle meubels kun je gemakkelijk verschillende meubels met elkaar combineren. Dit zorgt voor een mooie eenheid in jouw interieur en tegelijkertijd heb je ook genoeg opbergruimte. Naast opbergkasten ontwerpt Karat namelijk ook eetkamerstoelen, die echt in het oog springen. Alle ontwerpen zijn bijzonder en onderscheiden zich van andere ontwerpers. De unieke uitstraling en geheel eigen identiteit zorgen voor een mooi plaatje.

De hoogwaardige kwaliteit van de meubels

De kwaliteit van de meubels staat hoog in het vaandel bij Karat. Ze willen geen half werk leveren en zorgen daarom altijd voor een gewaarborgde kwaliteit bij ieder ontwerp. De meubels worden gemaakt in de eigen fabriek waardoor de kwaliteit heel goed gewaarborgd kan worden. Ze zijn er zich bewust van de ieder huis anders is en dus ook ieder meubel aangepast moet kunnen worden aan dat huis. Daarom zijn alle meubels verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Zo zorgen ze ervoor dat in ieder huis wel een mooi Karat meubel past.

17 april 2018